Nyheter - AMADA Sweden Åpent Hus

AMADA Sweden ønsker deg velkommen til vårt unike "møt brukeren" åpent hus. Arrangementet vil inneholde gjestetalere fra forskjellige plateproduksjonsfirmaer, samt AMADA Europes Laser Product Manager. Dette aspektet vil gi et innblikk i vellykkede produksjonsbedrifter, så vel som det raskt voksende lasermarkedet.

I tillegg til våre gjesteforelesere vil AMADA vise frem sine nyeste og beste produkter. Vennligst les nedenfor for å finne ut mer om hver enkelt løsning.
 

LCG-AJ Fibre Laser + ASF EU Parts Tower

Den etablerte LCG-AJ vil bli vist i sin nyeste versjon på arrangementet med en forbedret spesifikasjon og fiberkilde. Disse forbedringene er et resultat av teknologiske fremskritt fra AMADA og tilbakemelding fra våre etablerte kunder.

LCG-AJ vil bli automatisert med ASF EU. Dette  høytlageret for råvarer og ferdigvarer har en syklustid redusert med halvparten i forhold til AMADA AS LUL, noe som gjør det til et ideell match for den produktive LCG-AJ.

Denne komplette løsningen gir redusert kostnad per del og kortere ledetider. Kunder utnytter disse fordelene for å øke omsetningen og redusere produksjonskostnadene.

HG Hybrid Drive Press-brake

HG representerer det beste AMADA kan tilby innen kantpresser. Hybriddriften gir maksimal produktivitet, mens den hydrauliske bomberingen gir en svært høy nøyaktighet

Maskinen er et ideelt tilskudd til den svært effektive LCG-AJ fiberlaseren, og lar brukerne dra full nytte av kapasiteten ved å legge til ytterligere verdi for å maksimere fortjenesten.

______________________________________________

Onsdag og torsdag

09:00 –  Velkommen

09:00 – 11:30 Åpent hus

11:30 – 12:00 Seminar - Gjesteforeleser Matt Wood

12:00 – 13:00 Lunsj

13:00 – 13:30 Seminar – Gjesteforeleser AMADA kunde

13:30 – 17:00 Åpent hus

Fredag

09:00 – Velkommen

09:00 – 11:30 Åpent hus

11:30 – 12:00 Seminar - Gjesteforeleser Matt Wood

12:00 – 13:00 Lunsj 

For å registrere din deltagelse, vennligst kontakt AMADA Norway eller din lokale selger.