Nyheter - Suksess med AMADA Sweden Åpent Hus

AMADA Sweden’s siste Åpent Hus arrangement ga et fremragende resultat. Arrangementet ble gjennomført fra 29. november til 1. desember, og for første gang ble den nyeste generasjonen LCG-AJ fiberlaser og ASF-EU automatisert lagertårn demonstrert. AMADA presenterte også sitt flaggskip; HG kantpresse samt høyhastighetskantpressen; HFE3i.

Besøkende fikk også anledning til å delta på to daglige seminarer. Den første presentasjonen med European Laser Product Manager, Matt Wood, tok publikum gjennom det siste, nåværende og fremtidige lasermarkedet med emner som; administrere høy produksjon, skjærekvalitet, kostnad per del og industri 4.0. Det andre seminaret ble gitt av Jonas Larsson fra den vellykkede kornheisprodusenten, Skandia Elevators. Han fokuserte på viktigheten av produksjonsflyt og minimert omstillingstid.

Følelsen vi sitter igjen med er at våre kunder er positive til utviklingen i markedet, og at de har god ordreinngang og produksjon. Dette gjenspeiles i salgsresultatet, en fiberlaserlinje samt to kantpresser ble solgt i løpet av eventet.