AMADA Deler og Tilbehør

Amadas effektive deleavdeling tilbyr en rekke tjenester og produkter for å sikre effektiv drift og vedlikehold av dine maskiner. Amada har et bredt utvalg av reservedeler til våre nåværende- og foregående maskiner. Hvis vi ikke har en del tilgjengelig, har vi tilgang til europeiske og Worldwide lager, som sikrer rask utskifting av defekte deler og reduserer stopptid.

Med Amada sine forbruksprodukter , som inkluderer oljer , filtre og laseroptikk , kan du sikre deg at maskinen kjører på optimal ytelse. Regelmessige olje / filterskift er nøkkelen til å redusere risikoen for uventede og kostbare hydrauliske systemsvikt . Vår HMF spekter av oljer er konkurransedyktig priset og har blitt utviklet spesielt for Amada. Vi tilbyr et komplett utvalg av laseroptikk fra linser til innvendige speil , for å sikre at optimal skjærekvalitet opprettholdes.

Et omfattende utvalg av tilleggsprodukter er også tilgjengelig fra våre deleavdeling. Dette bidrar til økt maskin produktivitet og tryggere materialhåndtering. Med vår praktiske linse analysator kan man enkelt sjekke linsen for skader/stress, som vil kunne føre til dårlig skjærekvalitet eller linsefeil . Vi tilbyr også støttearmer , backgauge fingre og støttebord.

Amada tilbyr også CNC oppgraderinger og diskstasjonen erstatninger. Vi har et omfattende utvalg av tilbehør og CNC alternativer for kantpresser . Disse er supplert med et praktisk USB-grensesnitt, som erstatter den gamle diskettstasjonen og tillater lagring et stort antall programmer på en minnepinne.